Semester 2022 3/8

Vi vaknade runt 8 och de vanliga morgonbestyren klarades av. Det blev ett morgondopp innan vi gjorde något mer. Vi bestämde oss för att åka upp mot Valdemarsvik, där mor i huset hade hittat en trädgård som hon gärna ville kolla på. Det var en riktigt spännande upplevelse faktiskt och vägen dit var även den ett äventyr! I Gryts skärgård ligger som sagt en trädgård som heter Kärlekens Trädgård som består av massor av statyer, över 1000 sorters rosor och en massa Rhododendron! Där tillbringade vi några timmar innan vi åkte tillbaka mot Valdemarsvik igen. Vi käkade god glass I hamnen och körde sedan en kort rundtur i den lilla staden innan vi rullade tillbaka till campingen. 

Det blev grillad tjockkorv med hemmagjord fransk potatissallad till middag vilket smakade utmärkt! Ett kvällsdopp blev det också i den ljumma kvällen som med sin vind och värme snarare kändes som medelhavet än som Sveriges ostkust.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *