2024-06-24

Dagen idag skulle bli en dag på Öland, ön vi alla gillar. Det passade ju dessutom bra eftersom Julia var ledig. Vi dundrade iväg söderut via Blomstermåla mm och kom fram till Öland i lunchtid. Vi åkte raka spåret ner till Ottenby för att hälsa på ”LångJanne” som bor där. Vi käkade medhavda räkwraps vid foten av fyren, men innan maten gick tjejerna upp en sväng för att njuta av utsikten, medan killarna höll sig kvar på marken. När maten var avnjuten så strosade vi runt och tittade på naturen, havet och fåglarna som finns i överflöd där.

Vi rullade sedan norrut på ön och hamnade i Färjestaden där Junior 1 och Junior 2 skulle köpa sig en varsin bikini, men av det blev det intet, då de inte fann någon som passade. Vi åkte då upp mot ett hundbad norr om Borgholm där både Amigo och tjejerna badade! Amigo gillade det nog bättre än de övriga då vattnet höll en temperatur på ca 14-15 grader! Ibland är det nästan lite tur att man råkade få en förkylning på semestern! 🙂

Sista stoppet denna dag blev på en Irländsk pub i Borgholm där vi käkade lite kvällsmat innan det var dags att rulla norrut igen. Vi åkte över Ölandsbron i en fantastisk solnedgång och åkte kustvägen hem. Väl hemma i vagnen så åkte Julia direkt till sitt boende, eftersom hennes ledighet var slut. Vi andra tuppade av ganska omgående också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *