USA 2020 eller 22 eller 23…

Resan som vi inte kom iväg på. Det kom en pandemi i vägen!
Detta innebär dock inte att resan aldrig kommer att bli av, planeringen fortsätter!

Tanken är att vi skall flyga till Kalifornien, hyra en bil och bo på hotell några dagar. Efter detta hyr vi en husbil och ger oss iväg en på en roadtrip i ca tre veckor. Planerna är att vi skall se Kalifonien, Arizona och Nevada. Jag har en ganska skaplig bild över vad som skall ses och på ett ungefär vilka campingar som vi kan ta in på. Jag kommer att uppdatera här så snart pandemihelvetet låter oss spika närmare datum!

Snart kanske… Nu har iaf förnyad kontakt tagits med resebyrån. En ny plan börjar ta form, håll utkik här så kanske det dyker upp något spännande snart!

Uppdatering september 2022. Det verkar som att någon eller något inte vill att jag skall få komma till mitt älskade USA! Pratade med resebyrån och de hade blivit uppköpta av en större organisation. Dessa hade också bestämt att de inte kommer att hyra ut husbilar längre, för att det har varit för mycket strul med detta. Suck… Tillbaka på ruta ett!

Uppdatering nov 2022. Har pratat med Swanson, en. resebyrå som är specialister på just USA. Hoppet är inte jättestort just nu. Kronans och dollarns förhållande till varandra är inte direkt jättegynsamma… En liknande resa likt den vi planerade innan panedemin skulle hamna på nästan dubbelt så mycket pengar om vi skulle göra den nu. Suck… Nåja, planerna släpper jag iaf inte!