2024-06-25

En lugn dag i alla fall för mig! Efter som min förkylning gjort att jag inte sover så värst mycket på nätterna så blev det att ta en lugn dag idag! Johanna beslöt sig för att ta en spa-morgon på Vimmerby stadshotell, så hon drog vid 7:30. Vi andra tog det lugnt och sov faktiskt riktigt länge. Matte och Migo gick sedan morgonprommis innan det var dags för pappas jävla ansvarsområde… att tömma toan! 

När Johanna kom tillbaka så blev det lite brunch och vi tog det allmänt lugnt. Mor i huset beslöt att ta en dag på stranden för att bada och sola, Johanna slappade och jag hostade. Vi for in till Vimmerby för lite proviantering och sedan blev det att fixa lite Tacos tills Julia kom till oss efter jobbet.

Nu börjades det som alltid är lika tungt och nedbrytande varje år… Tältrivningen. Alla hjälptes åt så det gick lätt och smidigt fysiskt, men mindre lätt psykiskt, för i år skulle vi ju inte bara avsluta en härlig tid på en fin camping, utan även lämna kvar Julia i Småland ända till i slutet av augusti!

Vi gick sedan ner till sjön så att Amigo fick bada lite, innan vi avslutade kvällen med en liten spel-stund i vagnen i sällskap av den kapten som brukar dyka upp vid dylika tillfällen (Captain Morgan).

Den svåra och jobbiga stunden hade kommit! Att säga hej då till Julia innan hon skulle åka till sitt boende. Faktiskt bland det mest jobbiga jag har gjort som inte har med sorg eller sjukdom att göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *