Semester 2022 4/8

Dagen började som de flesta semesterdagar. Amigo ville ut en sväng och tog matte med sig. Jag försökte efter bästa förmåga att fixa lite frukost. Tvättstugan på campingen var bokad för att kunna ha något rent att ta på sig och även detta skulle mor fixa! Tjejerna ville åka till Norrköping en vända och jag lovade att följa med dit. Hade ett par ärenden som jag kunde fixa under tiden. Vi rullade norrut mitt på dagen och kom ganska nära efter en otäck trafikolycka på E22 som dock verkade att ha gått ganska ok ändå. Väl framme i Söderköping så var det så klart broöppning som vi fick vänta på, men sedan rullade det på hela vägen fram till Norrköping.

Tjejerna shoppade, medan jag åkte till en husvagnsfirma för att inhandla en form till Omniaugnen och lite toatabletter. Åkte även till Biltema för att köpa en torkställning till vagnen, men se trots att det stod att dessa skulle finnas i lager, så gjorde de inte det! Nåja, det går att torka kläder på stängerna till förtältet också! 🙂

Jag sammanstrålade med tjejerna mitt inne i stan och vi vände kosan hemåt igen, med ett kort stopp på en Ica-butik söder om stan för lite proviantering.

Väl hemma i vagnen igen så fixade vi lite räkwraps till middag och Katarina fixade till lite kladdkaka i den nyinköpta formen till Omnian. En mycket lyckad kväll som avslutades med att spela TriBond i förtältet. Ett spel som mor i huset vann…

När detta var avklarat så var det bara att inse att även John B måste få sitt!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *