Semester 2022 2/8

Vi började med de vanliga morgonbestyren med frukost och vovvepromenad och sedan tog vi oss ett morgondopp, även Amigo fick sig ett litet bad. Vi tog sedan en liten sväng mot Västervik via en liten och väldigt kurvig väg där man nästan körde ikapp sig själv. Jag släppte av hund och tjejer och åkte till Biltema för att köpa några lampor, samt till OK för att tanka och köpa Ad Blue. Jag åkte tillbaka till stan och mötte upp tjejerna. Vi handlade lite på det lokala systemet innan vi bestämde oss för att det var dags för lite middag. Jag flyttade bilen till en mer lämplig parkering, medan tjejerna tog sig dit till fots. Vi bestämde oss för en libanesisk restaurang som heter Sahara, där vi bänkade oss på uteserveringen. Amigo fick en stor vattenskål medan vi andra kollade vad vi skulle beställa. Maten smakade väldigt bra och alla var nöjda. Vi rullade sedan hemåt mot campingen med Johanna som chaufför, för vi hade passat på att ta ett glas vin till maten.

Väl hemma så förberedde vi lite ost, vin och kexmys i förtältet. Tjejerna kom sedan ut med ett paket till oss som vi fick öppna. De hade smugit iväg och köpt en jättefin lykta i sten med ett ljus i som vi genast tände! Så underbara ungar! Efter att ha suttit och pratat ett tag så gjorde vi så småningom kväller för att orka med ännu en underbar semesterdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *