Semester 2022 1/8

Vaknade ca kl 8. Matte och Amigo tog en morgonprommis. Vi fixade lite frukost och myste runt lite på campingen. När morgonbestyren var färdiga så tog vi tag i ihopplockning av vagnen, för idag skulle det flyttas!

Vi rullade ut från campingen i elvatiden och styrde kosan mot kusten. En knapp timme senare anlände vi till Gamleby, där vi provianterade lite innan vi for ut till Gudingebadets camping för att kolla om det var något att ha. Väl där visade det sig att det verkligen var något att ha! Vi blev förtjusta i platsen så vi slog läger. Lite slappande först och sedan gick vi ned till stranden för att bada. De hade ett hundbad som väl kanske inte var det bäste jag sett, men det funkade och Amigo var mycket nöjd över att få simma och leka lite.

När vi kom tillbaka till vagnen så beslöt vi oss för att resa förtältet och det tar ju sin tid. Mat behöver man så klart när man har jobbat och slitit, så vi intog en välförtjänt middag bestående av Tacos. När maten var uppäten, så blev det inte så mycket mer aktiviteter. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *