Uppsala Påsken -22 söndag

Reveljen gick 07:00 när lillkillen ville ut och lufta sig! Efter detta var det ingen större idé att somna om då Johanna, som sov över här inatt, skulle hem till lägenheten. Vi pysslade ihop lite frukost och bestämde sedan att tjejerna skulle åka på bio medan vi skulle ta en sväng till Västerås för att hämta hem båtkapellet som vi haft där på tvätt och impregnering.

Vi rullade mot Västerås i ett underbart vårväder, hämtade ut kapellet och styrde sedan kosan tillbaka mot Uppsala, dit vi anlände i tretiden. Vi sammanstrålade med tjejerna som var kvar uppe i Gränby och letade sedan på en hundrasthage där Amigo fick sträcka ut ordentligt och busa lite.

Vi släppte av tjejerna vid Johannas bil och for sedan till Ica och handlade inför kvällens middag. Det blir ju oftast ingen storhandling när man är på husvagnssemester, för man har ju inte riktigt plats för mat för mer än en dag i taget. Tillbaks till husvagnen bar det sedan och förberedelserna inför middagen tog vid. Idag blev det grillad fläskkarré med klyftisar, bea och en god sallad. Till detta dracks det Apothic Red, ett ganska kraftigt rött vin som jag gillar.

Jag fixade disken, Johanna åkte till Sunnersta och när alla sedan var samlade i vagnen igen så tog vi det mest lugnt och hade det bra. Dagarna tenderar att går så sanslöst fort när man är ledig och har det bra och vips så var det sovdags även denna påskdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *