Uppsala Påsken -22 måndag

Allting har en ände sägs det och så även denna påskhelg. Efter att ha varit vakna en del i natt pga en kräkande vovve så var vi lite trötta när det var dags att kliva upp. Men det blev frukost ändå och Katarina tog en promenad med Amigo medan jag fixade maten. Vi åt och njöt av sol och värme som verkligen vräkte över oss, vi hade så gärna velat stanna några dagar till här, men måste man jobba så måste man jobba!

Vi plockade ihop i vagnen och sedan var det bara det yttre kvar. Stödben, elsladd och montering av backspeglar. Vi sade hej då till Johanna som skulle vara kvar i Uppsala under veckan för att fixa lite med sitt skolarbete. Vi rullade från vår plats och stannade till för att tömma toan innan vi checkade ut. Nästa stopp blev det dyraste på denna resan… Tankstopp i Fullerö. 46,75 liter för 1148:- ja jösses! Tack kära miljömuppar för alla käftsmällar vi får!

Nu var det bara att rikta kylaren mot Dalarna igen och kl 13:40 rullade vi in i Hosjö där Katarina släpptes av på jobbet, medan Julia och jag åkte hem och tömde vagnen.

Nu längtar vi redan till nästa gång det är dags att ge sig iväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *