Uppsala påsken -22 lördag

Efter att ha lyssnat till Duvor, koltrast och troligen Björktrastarnas krig sedan kl 5, så gav jag upp och klev ur sängen kl 8. Katarina gick en sväng med lillkillen medan jag bryggde kaffe. Det blev en lugn och skön förmiddag i vagnen och efter en god brunch så gav vi oss av mot Sunnersta för att hämta äldsta dottern och för att ”göra stan”.

Det var en skön vårdag i Uppsala och man fick en liten försmak av vad som komma skall här, med Valborg och andra festligheter nu när pandemin släppt sitt grepp. Vi strosade runt, slappade på en bänk nere vid ån, kikade lite runt Uppsala Slott och innan vi åkte tillbaka mot vagnen så fikade vi lite på ett mysigt café nere i centrum alldeles bredvid ån.

Vi lämnade av tjejerna i Sunnersta efter att ha haft lite ”påskäggsjakt” i skogen. Vi for tillbaka till Fyrishov och husvagnen för att börja förbereda middagen. Här fick även Amigo ett påskägg i form av ett ben som han fick nosa reda på. Men husse hade tydligen underskattat vovvens nos, för trots att jag tyckte att jag gömde benet ganska väl så hittade han det nästan på en gång!

Vi åt sedan middag hela familjen och hade det väldigt trevligt. Efter att ha umgåtts, pratat och skrattat så kom John Blund och ansåg att nu var det dags att sova, och inte vågar man ju trotsa herr Blund…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *