Uppsala Påsken -22 fredag

Jahapp! Så var vi då på väg! Vi lämnade Hosjö kl 12 och rullade mot Uppsala via Gävle. Vi kom fram till Fyrishovs Camping i tretiden. Väl där upptäckte vi att det inte bara var vi som skippat fjällen i påsk! Jösses så mycket husvagnar och husbilar det var på campingen! Vi fick en plats i bortersta änden på området, i en liten skogsdunge. Helt ok ställe att stå på i och för sig, men lite långt till servicehus, vatten och latrintömning dock.

Vi ställde upp vagnen efter lite backningsmanövrar och kopplade in el samt vevade stödben. Efter att ha kommit hyfsat på plats så blev det stödbensvin och lite slappande en stund innan det var dags för den fyrbente att få sig en promenad!

Vi gick längs Fyrisån och njöt av det vackra vårvädret och de fina omgivningarna. När Amigo hade fått sitt så vände vi tillbaka mot vagnen för att möta upp Johanna som ju kommit ned med egen bil, då hon skall bli kvar i lägenheten efter att vi åkt hem.

Vi gjorde i ordning en middag med sill, ägg, lax och en massa annat gott. Till detta blev det en snaps och så klart påskmust! När middagen var avnjuten så rundade vi av med lite Memma, en finsk påskspecialité, av bla. malt, som avnjuts med socker och grädde! Efter denna kulinariska upplevelse så fanns det inte mycket ork kvar i gubben, utan det blev en tidig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *