Säter 2023-09-01

Det blir en helg i Tällberg! Husvagnen står ju alltid redo, så det blir att åka hem efter jobbet och koppla på och åka! Härligt!

Jag kom hem och plockade i det sista i vagnen medan jag febrilt ringde campingen som inte svarade. Ville ju inte dra iväg dit om det var så att de inte hade öppet. Till slut ändrade vi planerna och rullade mot Säter istället. Då… så klart, svarade Tällberg på mail att de hade öppet och att vi var välkomna!

Vi kom till Säter i sjutiden och ställde oss i ordning i blötan. Vi fixade lite Tacos och tjejerna kom för att äta fredagsmiddag med oss. Vi pratade och myste ett tag efter maten innan tjejerna åkte hem och vi ansåg att det var lika bra att låta John B få komma på besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *