Säter 2023-09-02

Vaknade av att det skvalade rejält på husvagnstaket. Alla himlens portar verkade att ha öppnat sig, vilket ju i och för sig inte är så ovanligt denna sommar, så vi förberedde oss på ”kojdag”.

Det var som sagt inte världens bästa vädermässiga förutsättningar för en campinghelg, men syftet var ju att ta det lugnt. Det funkar ju lika bra att göra i regn som i sol!

Efter 12-13 tiden lugnade faktiskt regnet ner sig lite och vi fick se vissa små glimtar bland molnen. På eftermiddagen åkte jag och handlade lite mat som skulle grillas medan Katarina tog en promenad med Amigo.

Kocken bjöd på grillad ryggbiff med klyftisar och bea tillsammans med Zuccini och ett gott rött. Efter detta blev det lite spelande och slappande innan även denna dag led mot sitt slut. Vi fick faktiskt njuta av en fantastisk solnedgång, vilket vi inte kunde ha anat i morse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *