Uppsala Maj -22 fredag

Vi plockade klart i vagnen och var redo att rulla söderut i 9-tiden. Tankstopp blev det i Gävle och sedan rullade vi raka spåret till Fyrishovs Camping. Vi mötte ett rejält åskväder i Tierp, men annars hade vi uppehåll.

Vi ställde upp vagnen och fixade till det som skall fixas innan vi drog för att ”göra stan”. Julia passade på att shoppa lite medan jag följde med Johanna och hämtade lite ”giveaways” som klassen fått från olika sponsorer. Vi for hem till henne i Sunnersta och donade lite innan vi hämtade upp Julia på stan för att åka tillbaka till campingen och äta Tacos.

Vi avnjöt måltiden och slappade lite innan jag skjutsade tillbaka Johanna igen. Efter en färd genom ett förvånansvärt lugnt Uppsala så blev det en sväng in i duschen innan jag också kunde ta kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *