Uppsala maj -22 lördag

Oj vilken dag detta blev! Att man som förälder ofta är stolt över sina barn är väl ingen hemlighet, men idag var det faktiskt något extra! Johanna tog examen efter tre tuffa år på Djursjukskötarprogrammet på SLU i Uppsala. Så häftigt det var att få vara med på cermonin som de hade anordnat! En intensiv och tuff, men helt igenom underbar dag!

Klockan ringde 07:00 och jag klev upp och åkte till Sunnersta efter en snabb frukost. Jag hjälpte Johanna att frakta lite prylar till skolan som de skulle ha vid cermonin. Efter det åkte jag tillbaka till campingen, bytta om och hämtade de andra. Vi åkte tillbaka till SLU och fick vara med om en supermysig cermoni med tal, dans och mycket annat stämningsfullt. Efter cermonin blev det mingel och fotografering innan vi åkte hem till Johanna en sväng och käkade en lätt lunch och gosade lite med hennes marsvin. Efter denna lilla andningspaus så var det full fart igen! Iväg bar det till vår hundvakt för att Amigo skulle slippa att sitta i bilen medan vi käkade middag.

Vi rullade in till stan och mötte Johannas närmaste kompisar med familjer på restaurang Villa Romana där vi, efter en kortare fotosession gick in och slog oss ned. Maten vi fick var riktigt bra och jag tror att alla var riktigt nöjda. Efter middagen hämtade vi Amigo och åkte ”hem” till husvagnen för att fortsätta firandet. Det blev en alltigenom lyckad dag och kväll och jag tror att Johanna var nöjd och att hon kommer att minnas denna dagen länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *