Uppsala Maj -22 Söndag

Dagen började i alla fall bra. Vi sov till strax före 8 och efter de vanliga morgonbestyren åt vi frukost. Johanna hade sovit i vagnen hos oss och hade lite bråttom att komma hem till Sunnersta till sina marsvinstjejer, så vi rullade dit direkt efter frukosten. Väl där upptäckte hon att hennes lägenhetsnyckel saknades. Den verkade ha glidit ur nyckelringen på knippan efter att vi var dit i går kväll. Paniken var inte så värst långt borta kan jag lova. Vi ringde till jouren hos bostadsbolaget som lovade att skicka ut en låstekniker för att borra ur låset för ca 3500:- plus jourtillägg, men vad gör man när man har två liv därinne som inte klarar sig hur länge som helst?

Vi beslöt att tjejerna skulle stanna kvar, leta runt där ute samt i bilen medan jag tog Johannas bil och åkte tillbaka till campingen för att leta där. Vi hade tät kontakt på telefon mellan oss men också med fastighetsbolaget. Jag letade på gräset utanför vagnen, i vagnen, under vagnen men ingenstans fanns det någon nyckel. Jag var precis på väg att ge upp när jag kom på att Johanna visat mig en fin påse som hon lagt morsdagspresenter i när vi åkte till vagnen från Sunnersta. Snabbt in i vagnen och ner i påsen och… ja där låg nyckeln!! Tänk vad glad man blir av en liten metallbit!

Resten av dag flöt på ganska ok med tanke på hur den börjat. Vi åkte till Johannas universitet för att få en liten rundvandring där. Efter det blev det till att handla lite mat som vi åkte tillbaka till vagnen för att äta.

Vi plockade ihop vagnen, kopplade på och checkade ut. Efter ett stopp i Sunnersta så rullade vi hemåt och var hemma utan vidare missöden kl 22:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *