Rättvik mars -22 söndag

Vår lilla fyrbente väckarklocka vaknade kl 8 eller egentligen kl 7 för vi har fått sommartid! Matte gick en morgonprommis med killen och jag fixade lite kaffe. Vi passade sedan på att vila och slappa en stund till innan frukosten.

Katarina gick sedan och diskade medan jag plockade ihop i vagnen. När allt var ihopplockat inne i vagnen var det bara att ge sig ut i snövädret som drog in och börja göra klart för avfärd. Vagnen hade sjunkit ned nästan en dm i leran, men tack vare lite planering och fyrhjulsdrift så gick det att ta sig därifrån. Vi åkte bort till servicehuset och tömde sopor och toa innan vi checkade ut.

Amigo skulle få lite kul också, så vi åkte till rasthagen där han fick springa av sig ordentligt innan vi rullade söderut. Det var bilkö genom hela Rättvik, men den släppte sen när vi kom ut på riksvägen. Vi rullade in på Bomans väg ca 14:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *