Rättvik mars -22 lördag

En lite fyrbent vän vaknade tidigt och ville upptäcka världen! Efter kiss och mat för honom chillade vi lite till innan det blev frukost. Vi gjorde bakeoff-bröd i omnian och käkade risifrutti och ägg till mackorna. Efter frukosten blev det lite disk och sedan bestämde vi oss för att ”göra byn”. Vi åkte till Stiernhööksgymnasiets hundrasthage så att Amigo fick springa av sig ordentligt. Efter detta blev det en tur upp till Springkällan, eller nja inte ända fram, men till parkeringen iaf.

Nu var det dags att införskaffa lite föda till kvällen och lite fikabröd till vår gäst som skulle komma och hälsa på. Vi for hem och fixade lite innan vår gäst dök upp. Vi hade en trevlig prat och fikastund och när E for hemåt så fixade vi med lite mat. Det blev inte grillat som sig bör i husvagnen, utan Tapas och ett gott rött till det.

Efter maten blev det bara att slappa och sedan kollade jag på en dokumentär från kunskapskanalen som handlade om övergivna platser. Riktigt spännande faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *