2024-05-03

Jag vaknade min vana trogen ganska tidigt. Myste med en kopp kaffe innan de andra vaknade. Julia kom på fötter och jag skjutsade henne till Näs där hon skulle tillbringa dagen med introduktion inför sitt sommarjobb. Tillbaka till husvagnen och lite slappande innan det var dags för en morgonprommis med vovven, som denna morgon genomfördes av både matte och husse. Efter promenaden så blev det brunch i vagnen och lite vila efteråt.

På eftermiddagen fick det bli en sightseeingtur in till centrum. Vi parkerade på torget och matte var in på Cubus en sväng medan jag och Amigo bekantade oss med omgivningarna och hälsade på Astrid Lindgren som sitter staty på torget. Vi handlade sedan lite vykort och gratulationskort på den lokala bokhandeln innan vi åkte runt lite för att sedan återvända till campingen.

Vi slappade och ställde ut bord och stolar utanför vagnen och bara tog det lugnt tills Julia hörde av sig och sa att hon var klar. Jag åkte in och hämtade henne och passade på att proviantera lite samtidigt. När vi kom hem blev det grillad karré med klyftisar och bea. Julia ville ta en roadtrip för att bekanta sig med omgivningarna, vilket vi andra glatt följde med på.  Vi åkte runt en stund innan vi avslutade turen med en glass. Tillbaka hem för lite disk och Yatzyspel innan det var dags att tippa ikull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *