Särna / Idre Apr 2023 Lördag

Vaknade ganska tidigt som vanligt första morgonen i vagnen. Gick upp och satte mig med datorn en stund innan det var dags för en vända med Amigo.

Det blev lite frukost och småpyssel innan vi gick in till U&A och hälsade på! Vi kom på att vi skulle åka till Idre en vända för att titta till graven, men också för att det var så länge sedan jag var dit. K tog med skidorna och vi lyckades även få med U&A.

In på Konsum på Idre och handlade ett gravljus och sedan åkte vi till graven. Jag pulsade fram och lyckades få liv i ett ljus i lyktan trots all snö. K tog på sig skidorna medan vi andra åkte en sightseeingtur upp till Himmelfjäll och sedan till Idre Fjäll. Jag kan inte fatta hur mycket Himmelfjäll har växt på bara några år! Man har svårt att fatta att det skulle vara någon form av nedgång i ekonomin när man ser alla byggen som är på gång där uppe!
Vi rullade sedan tillbaka mot byn, hämtade upp K nere vid kyrkan, åkte via Konsum igen för lite shopping innan vi tog oss hemöver mot vagnen. Det blev även en avstickar in på Särnaheden för att se lite gamla släktgårdar.

Väl tillbaka igen så blev det lite slappande i solen innan det var dags för middag inne hos U&A. Efter maten kikade vi på en massa gamla kort från Särna och Idre på Facebook. Vi gav upp i 22-tiden och då var det dags för en dejt med John B!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *