2024-06-22

Efter en fantastiskt vacker midsommarafton igår, vaknade vi till ett sorgligt skvalande på taket. Det blev de sedvanliga morgonbestyren, bokning av tvättstuga och sedan insikten att det enda apoteket i Vimmerby var stängt idag och jag verkligen skulle behöva hostmedicin. Det påkallade alltså en tripp till Västervik för Johanna och mig, medan Katarina stannade kvar på campingen. Vi besökte apoteket i Västervik samt inhandlade lite förnödenheter på Ica Maxi, Rusta och Dollarstore. Vägen hem gick via Hjorted, Totebo och Yxered för att se om jag kunde hitta till gården där min kusins pappa växt upp. Jag tror att jag såg den, men är inte säker.

Tillbaka i vagnen blev det lite slappande för mig och lite målande för Johanna, som handlat en målarbok och pennor, medan mamma gick en vända med Amigo. Eftersom det var sådant skitväder och jag hade fått en envis hosta och var lite hes, så det blev en väldigt lugn eftermiddag, med en ganska lång tupplur innan det var dags att fixa lite käk och vänta in Julia som skulle både äta och sova här!

Maten fixades, det blev lite pytt på rester med en god, hemmagjord potatissallad till. Efter maten och de sysslor som kommer med det när man bor på camping så blev det lite TV-tittande innan John Blund kom och besökte oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *