2024-06-18

Vaknade före 7, precis innan Julias klocka ringde. Skjutsade Julia till Näs och passade på att handla lite samtidigt. Tillbaka till vagnen och intog lite frukost innan det var dags att börja med dagens tuffaste arbete, resa förtält! När det var klart upptäckte vi att en dragkedja saknade en ”dragsko” till en av tältväggarna. Det blev till att googla och bege sig in till Vimmerby på jakt. Jag började hos en sömmerska, men där fanns det inga som passade, hon rekommenderade mig att kolla med en skomakare inne i centrum och där minsann fick jag napp! Tillbaka till vagnen och pynta klart i tältet innan det var dags för en välförtjänt kaffe.

Johanna lånade sedan bilen för att åka och hämta tillbaka Julia från jobbet och Katarina cyklade upp till Julias boende med hennes cykel. De besökte även den lokala Ica-handlaren på väg hem så att vi skulle kunna få oss lite kvällsmat. Denna kvällsmat blev grillad karré med klyftpotatis och en av Johanna tillverkad Salsa som var helt ljuvlig! Tyvärr stannade inte Julia många minuter utan var bara hem och hämtade bilen för att åka vidare till en kickoff inför säsongen.

När maten var uppäten passade vi på att gå ned till sjön för att ta oss ett bad! Amigo var helt galen i att få bada, men jag erkänner att jag inte var lika enusiastisk, även om det var ganska skönt när man väl kom i! Johanna badade inte, utan skötte markservice av vovve mm.

När vi kom hem till vagnen så blev det en del slappande. Johanna diskade efter middagen medan vi övriga slappade järnet. Julia kom inte tillbaka utan skulle sova i sitt rum, men Johanna åkte dit med en matlåda från grillningen till henne.