Säter feb -23 fredag

Det blev bestämt att vi skulle ta en husvagnshelg i februari. Vi hade ju varit till Rättvik ett antal gånger, vilket ju i och för sig är ganska trevligt, men man måste ju testa något nytt ibland också! Vi bestämde därför att det fick bli Säter denna gång!

Vinterdäcken sattes på vagnen på onsdagen och jag startade värmen på torsdagskvällen. Vagnen fick stå kvar på vändplanen, då jag inte vågade backa ned den till dess plats på grund av halka. Vi packade och gjorde klart det sista när jag kom hem från jobbet och kunde sedan rulla iväg strax före 18.

Väl framkomna till campingen blev vi dirigerade av en jättetrevlig campingvärd som visade oss till vår plats och var väldigt serviceminded! Matte och vovve tog en sväng runt området, medan jag ställde i ordning vagnen. Det var ca 10 minusgrader ute, men vagnen höll +20 grader trots att vi bara körde på 2kW

Vi käkade lite tapasliknande plockmat och tog det lugnt. En stunds filmtittande blev det sedan innan John Blund kom och hälsade på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *