Rättvik nov -22 lördag

Dagen började som sig bör med en kopp kaffe. Matte och Amigo tog sig sedan en prommis medan jag fixade frukost. Därefter blev det en lite sightseeingtur till Fåsås, där vi skulle försöka hitta Björn, en gammal kompis. Visserligen hittade vi stugan, men den var tom… Vi fick dock tag på honom på telefon och berättade att vi varit där! Han sa att han skulle hålla utkik efter oss, för han var på väg hemåt

Vi åkte mot Mora för att tanka lite och passade också på att smita in på Biltema för att köpa en ljusslinga att vinterpipmpa vagnen med. Björn dök upp vid Biltema så vi köpte oss en glass och satt ute i det varma vädret och pratade en stund.

Färden tillbaka gick via Garsås där vi kikade runt lite och njöt av utsikten med solen över Siljan. Vi åkte sedan gamla vägen genom Vikarbyn hem och stannade sedan till på Ica för att proviantera. Det blev Karre-skivor, klyftpotatis och bea! Väl tillbaka på campingen så började vi med maten. Det hör ju liksom till att grilla när man campar! Efter maten diskade jag och tömde toan, medan matte och Amigo tog sig en kvällskiss.

Dagen avslutades med lite facetime med tjejerna och lite spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *