Resedagbok

Fredag 11/11

Efter jobbet for jag hem, fixade det sista i vagnen, flyttade Chevan som stod i vägen och kopplade på vagnen. Lättade ankar från gården ca 18.
Framme i Rättvik fick vi oss en plats nära den där vi stod i fjol vinter när vi var där. Matte tog en sväng med vovven och jag fixade det som skall fixas med vagnen.

Det var en sanslöst varm novemberkväll, ca 13 grader, så man slapp verkligen frysa! När vagnen stod på plats och Amigo var promenerad så käkade vi middag. Just denna kväll bestod den av en Räkbomb från Hemköp i Hosjö. Den var verkligen mumsig! När räkorna dessutom fick simma i vitt vin så blev det ännu lite bättre!
Vi åt lite ost och kex samt kollade på ett avnsitt av morden i Sandhamn innan det var dags för en kvällskiss med Amigo och en date med John Blund

Lördag 8/10

Dagen började som sig bör med en kopp kaffe. Matte och Amigo tog sig sedan en prommis medan jag fixade frukost. Därefter blev det en lite sightseeingtur till Fåsås, där vi skulle försöka hitta Björn, en gammal kompis. Visserligen hittade vi stugan, men den var tom… Vi fick dock tag på honom på telefon och berättade att vi varit där! Han sa att han skulle hålla utkik efter oss, för han var på väg hemåt
Vi åkte mot Mora för att tanka lite och passade också på att smita in på Biltema för att köpa en ljusslinga att vinterpipmpa vagnen med. Björn dök upp vid Biltema så vi köpte oss en glass och satt ute i det varma vädret och pratade en stund.
Färden tillbaka gick via Garsås där vi kikade runt lite och njöt av utsikten med solen över Siljan. Vi åkte sedan gamla vägen genom Vikarbyn hem och stannade sedan till på Ica för att proviantera. Det blev Karre-skivor, klyftpotatis och bea! Väl tillbaka på campingen så började vi med maten. Det hör ju liksom till att grilla när man campar! Efter maten diskade jag och tömde toan, medan matte och Amigo tog sig en kvällskiss.

Dagen avslutades med lite facetime med tjejerna och lite spel.. 

Söndag 9/10

Vaknade runt 8 och fick mig lite kaffe. Matte och Amigo tog en promenad medan jag fixade lite frukost. Vi käkade och tog det lite lugnt. Katarina diskade medan jag plockade ihop i vagnen. Jag tömde gråvattnet och toan och sedan var det bara att veva stödben och haka på vagnen på bilen.

Vi bestämde att Amigo skulle få springa lite i hundhagen på Stiernhööksgymnasiet innan vi styrde kosan mot Falun igen. Vi åkte via Golfbanan och Lerdal för att vinka till Johannas stuga, sedan rullade det på ända hem.

Vi landade hemma i tretiden och har nu avverkat 91 husvagnsnätter i Cabbyn!