Resedagbok Rättvik jan 2022

Minisemester Rättvik Januari 2022

Katarina, Bobo, Johanna, Julia & Amigo

2022-01-21

Efter att jag hade jobbat och Katarina och Julia hade förberett vagnen och packningen så rullade vi iväg från Bomans väg strax efter 17. Vi hade dock glömt husvagnsnycklarna och fick vända, men vid 17:30 var vi i alla fall iväg. Vi kom upp till Rättvik och Enåbadets camping där vi checkade in och ställde upp. Vi käkade lite färdiga mackor och plockade i ordning lite när vi upptäckte att kylskåpet hade stannat. Detta berodde (såg jag efter ett tag) på att säkringen i stolpen hade gått och efter det lilla missödet var allt frid och fröjd. Vi kollade på På Spåret och myste lite innan det var dags att träffa John B.
*ca -9 grader och klart*

2022-01-22
Amigo väckte matte och berättade att det var dags för en promenad. Så blev det och jag klev upp och bryggde lite kaffe. När promenixarna kom hem så vilade de lite till innan det var dags för lite frukost.
Jag diskade efter maten och sedan begav vi oss iväg till hundhagen så att Amigo fick busa av sig lite. Johanna som var på väg hem från Uppsala började närma sig, så vi åkte till Ica för att handla lite middagsmat. Vi mötte Johanna vid campingen och installerade oss i vagnen där matlagning stod på programmet. Det blev grillat och strips i Omnian med Bea och rödvin. Efter maten och disken så spelade vi SkipBo som mamma vann och jag förlorade å det grövsta. Lite TV-tittande blev det sedan innan Johanna skulle rulla mot Falun för att ta hand om sina småtjejer. Vi andra gjorde oss klara för sängen, men kollade så klart att Johanna kommit hem innan vi somnade.