Resedagbok Hallsta okt -21

2021-10-08
Färden gick denna gång med bara bilen till Hallstahammar, eftersom Johanna har husvagnen där under praktiken på Strömsholm. Det blev ett shopstop i Hedemora innan vi for till Skantzö Bad & Camping, dit vi anlände ca 19:30. Vi intog vagnen och njöt av en mumsig Tacopaj och av tillvaron. Det blev lite snack tills det var dags att träffa John Blund

2021-10-09
Amigo vaknade vid 6 och tog då med matte på en promenad. Efter frukosten som sedan följde så begav vi oss iväg till ett naturreservat som ligger nära Kvicksund. Där blev det en promenad genom en vacker lövskog och ut till en strand, där vi fikade. Vi vandrade tillbaka till bilen och åkte sedan tillbaka till vagnen via Ica i Hallstahammar för att proviantera. Vi lagade lite god mat för att fira mor i familjen som ju skulle till att fylla år senare i veckan. Födan vi intog bestod av grillad ryggbiff med potatisgratäng (och en Jureskogs Rödvinssås som INTE kan rekommenderas)! Till detta drack vi dagen till ära ett Amaronevin som gifte sig fint med köttet! Jag gick och diskade efter maten och sedan pratade och myste i vagnen tills det var dags att säga godnatt.

2021-10-10
Idag vaknade herr hund först vid 8. Katarina gick en sväng med honom medan jag fixade lite frukost. Idag var vädret ännu lite bättre, till och med att vi såg skymtar av solen. så vi beslutade att ta en promenad längs kanalen, som ju Julia inte sett eftersom inte har varit med hit innan.  När vi gjort vår utforskning av närområdet, så tog vi bilen och for till Eskilstuna. Vi strosade bara lite i en av parkerna där, Katarina och jag gick in i kyrkan en sväng, men sedan gick vi tillbaka till bilen.  Vi for hem via Ica för lite proviantering. Vi grillade  Hamburgare och donade runt lite innan dagen och helgen började gå mot sitt slut. Vi lämnade Johanna och vagnen och rullade hemåt, dit vi anlände ca 22.